Express Cars

*Period najma: (min 3 dana)

Express cars
Standard Vozila
Express Cars

Standard

Vozila iz klase malih i srednjih automobila

Premium Vozila
Express Cars

Premium

Vozila iz klase luksuznih automobila

SUV Vozila
Express Cars

SUV

Vozila iz klase kompaktnih vozila

Kombi Vozila
Express Cars

Kombi

Vozila iz iz klase transportnih vozila

Nova i pouzdana vozila

Sva vozila u našoj floti su potpuno nova sa premium paketima opreme. Pouzdanost, kvalitet i sigurnost je ono što nudimo našim cijenjenim klijentima.

Odličan odnos vrijednosti

Našim klijentima sa zadovoljstvom nudimo najbolji odnos cijene i kvaliteta usluga koje dobiju u Express Cars, a naše lojalne klijente nagrađujemo specijalnim popustima.

Podrška 24h dnevno

Express Cars službe vam stoje na raspolaganju 24 sata dnevno za slučaj bilo kakve nepredviđene situacije. Kontakt na brojeve telefona na našoj web stranici.

Express Cars

Rent a car Agencija

Express Cars - Rent a car agencija je još jedna od članica uspješne EuroExpress porodice. Agencija je osnovana početkom 2018. godine, sa ciljem da svojim korisnicima pruži pouzdanu, kvalitetnu i povoljnu uslugu iznajmljivanja vozila.

Express Cars

Zašto Express Cars?

Rent a car Agencija

Naše dugogodišnje iskustvo i profesionalnost u oblasti transporta pošiljki, primjenili smo i u okviru poslovanja Express Cars Rent a Car agencije, a svi naši klijenti mogu da očekuju vrhunski kvalitet usluge – ono po čemu smo već prepoznatljivi širom regije.

Saznajte više

Express Cars

Transfer putnika

Express Cars u okviru svoga poslovanja Vam nudi i specijalnu uslugu prevoza putnika, što podrazumijeva uslugu prevoza Vas ili manje grupe putnika, do bilo koje željene destinacije u Bosni i Hercegovini ili u Evropi. Usluga pogodna za poslovne ljude koji putuju na kongrese, sastanke i sl, za manje grupe turista kao i za lokalno stanovništvo koje želi koristiti uslugu grupnog prevoza. Ljubazni vozači naših vozila su osobe sa velikim iskustvom u prevozu putnika, veoma pristupačni, komunikativni i profesionalni.

Kontaktirajte nas
Express Cars
Express Cars

Express Cars

Dugoročni najam vozila

Express Cars Dugoročni poslovni najam je najam jednog ili više vozila za duži vremenski period kod kojeg su svi uslovi najma i plaćanja dogovoreni unaprijed. Ova usluga uključuje finansiranje, osiguranje, redovno servisiranje, održavanje zimsko-ljetnih pneumatika, zamjensko vozilo, pomoć 24/7.

Saznajte više

Express Cars Pitanja

Najčešća pitanja klijenata

Stanje vozila se provjerava zajedno sa predstavnikom naše kompanije da se napravi zapisnik o primopredaji vozila (tzv.check lista).

Mogućnost upravljanja vozilom od strane lica koje nije navedeno u ugovoru je  moguće isključivo  ako je osoba na koju glasi ugovor u vozilu, za dodatnu osobu koju može koistiti vozilo neophodno je precizirati u ugovoru i priložiti neophodnu dokumentaciju (vozačku dozvolu).

Zakupac je dužan da vrati oprano auto, odnosno u isto stanje u kakvom ga je zatekao. (full to full)

Dugoročni najam automobila je najam u trajanju od najmanje tri mjeseca gdje se cijena dogovara na mjesečnom nivou a uslovi korištenja su isti kao i za kratkoročno iznajmljivanje vozila.

Pogledajte više pitanja
Express Cars

Express Cars Banja Luka - Agencija za iznajmljivanje automobila posluje u sastavu renomirane Euro Express grupacije.

Express Cars

Email adresa:
info@expresscars.ba

Telefon +387 66 583 000

Express Cars Poslovnice

Express Cars Banja Luka

Ivana Gorana Kovačića 46

Express Cars Sarajevo

Adresa u Sarajevu bb

Vozila za iznajamljivanje

Za brzi kontakt nas možete pozvati ili kontaktirati putem neke od aplikacija.

+387 66 583 000

Telefon Telefon
WhatsApp WhatsApp
Viber Viber

* Da bi ostvarili brzi kontakt putem neke od aplikacija, kliknite na jednu od ikonica iznad!

Verified by Visa logo ssl

Sadržaj ove web stranice nije dozvoljeno kopirati ili koristiti u bilo koje svrhe bez pismenog odobrenja "Express cars" Banja Luka. Zadržavamo pravo na eventualne greške u tehničkom, tekstualnom i cjenovnom opisu koje su se mogle desiti prilikom unosa podataka na ovu web stranicu. Sva vozila za iznajmljivanje prikazana na našoj web stranici su dio standardne ponude i ne podrazumijeva se da su dostupni u svakom trenutku. Za sve eventualne nedoumice, probleme ili tehničke informacije kontaktirajte našu tehničku službu na telefonski broj +387 66 583 000. Hvala na razumjevanju.

Copyright © 2024 | Rent a car "Express Cars" Banja Luka

Product by @mariolaWeb