Express Cars

Ukratko o nama

EuroExpress brza pošta u skladu sa svojom filozofijom poslovanja nastoji da kontiunirano širi lepezu svojih usluga, a sve u cilju zadovoljenja potreba naših cijenjenih klijenata. Ponovo smo otišli korak dalje i u godini jubileja decenije uspješnog poslovanja odlučili da ponudimo potpuno novu uslugu.

Express Cars Rent a Car agencija je nova članica uspješne prodice EuroExpress, osnovana 2018. godine, sa ciljem da korisnicima pruži pouzdanu, kvalitetnu i povoljnu uslugu iznajmljivanja vozila. Dugogodišnje iskustvo, znanje i profesionalnost u oblasti transporta pošiljki,primjenili smo i u okviru agencije Express Cars, a svi naši klijenti mogu da očekuju vrhunski kvalitet usluge – ono po čemu smo već dobro poznati u BiH, ali i u regiji.

Klijentima su na raspolaganju potpuno nova, kasko osigurana vozila, koja će se pobrinuti da bezbjedno i brzo stignu na željenu destnaciju. Kompanija EuroExpress tako nastavlja sa unapređenjem svih segmenata poslovanja, a već bogata paleta kurirskih usluga u domaćem i međunarodnom transportu i carinskog posredovanja, upotpunjena je uslugom iznajmljivanja vozila.

Express Cars

Express Cars Banja Luka - Agencija za iznajmljivanje automobila posluje u sastavu renomirane Euro Express grupacije.

Express Cars

Email adresa:
info@expresscars.ba

Telefon +387 66 583 000

Express Cars Poslovnice

Express Cars Banja Luka

Ivana Gorana Kovačića 46

Express Cars Sarajevo

Adresa u Sarajevu bb

Vozila za iznajamljivanje

Za brzi kontakt nas možete pozvati ili kontaktirati putem neke od aplikacija.

+387 66 583 000

Telefon Telefon
WhatsApp WhatsApp
Viber Viber

* Da bi ostvarili brzi kontakt putem neke od aplikacija, kliknite na jednu od ikonica iznad!

Verified by Visa logo ssl

Sadržaj ove web stranice nije dozvoljeno kopirati ili koristiti u bilo koje svrhe bez pismenog odobrenja "Express cars" Banja Luka. Zadržavamo pravo na eventualne greške u tehničkom, tekstualnom i cjenovnom opisu koje su se mogle desiti prilikom unosa podataka na ovu web stranicu. Sva vozila za iznajmljivanje prikazana na našoj web stranici su dio standardne ponude i ne podrazumijeva se da su dostupni u svakom trenutku. Za sve eventualne nedoumice, probleme ili tehničke informacije kontaktirajte našu tehničku službu na telefonski broj +387 66 583 000. Hvala na razumjevanju.

Copyright © 2024 | Rent a car "Express Cars" Banja Luka

Product by @mariolaWeb