Express Cars

Najčešće postavljana pitanja

Na ovoj stranici možete pronaći pitanja koje nam klijenti najčešće postavljaju prilikom iznajmljivanja vozila. Potrudili smo se da stručno odgovorimo na neka od njih, te se nadamo da će vam pomoći u odabiru adekvatnog vozila. Za sva dodatna pitanja i informacije koje niste uspjeli pronaći, kontaktrirajte nas putem Kontakt Forme na stranici.

Sva naša vozila imaju zelene kartone osiguranja i mogu putovati neometeno u sve zemlje inostranstva. Vinjete nisu uračunate u cijenu najma.

Produženje najma telefonskim putem je moguće ali pod uslovom da se to učini najmanje 3 sata prije isteka najma.

Stanje vozila se provjerava zajedno sa predstavnikom naše kompanije da se napravi zapisnik o primopredaji vozila (tzv.check lista).

Mogućnost upravljanja vozilom od strane lica koje nije navedeno u ugovoru je  moguće isključivo  ako je osoba na koju glasi ugovor u vozilu, za dodatnu osobu koju može koistiti vozilo neophodno je precizirati u ugovoru i priložiti neophodnu dokumentaciju (vozačku dozvolu).

U slučaju bilo kakvih problema javite se na naš kontakt broj 066/583-000 gdje ćete dobiti svu neophodnu pomoć i informacije.

Zakupac je dužan da vrati oprano auto, odnosno u isto stanje u kakvom ga je zatekao. (full to full)

Dugoročni najam automobila je najam u trajanju od najmanje tri mjeseca gdje se cijena dogovara na mjesečnom nivou a uslovi korištenja su isti kao i za kratkoročno iznajmljivanje vozila.

Osnovna prednost je što zakupac ne mora da donosi bilo kakavu financijsku dokumentaciju za zaduženje vozila, mogućnost zamjene vozila za drugi model vozila tokom najma uz određene promjene ugovora, pogodnosti osnovnog i kasko osiguranja, redovni servisi, zamjena guma (sezonski), asistencija 24/7.

Za dugoročno iznajmljivanje automobila potrebna je uplata depozita i iznosa za jedan mjesec iznajmljivanja.

Mogućnost zamjene vozila tokom dugoročnog najma je moguća uz određene izmjene prvobitnog ugovora između Express Carsa i zakupca.

Fizička lica mogu da iznajme vozilo na duži period uz poštovanje uslova korištenja.

Express Cars

Express Cars Banja Luka - Agencija za iznajmljivanje automobila posluje u sastavu renomirane Euro Express grupacije.

Express Cars

Email adresa:
info@expresscars.ba

Telefon +387 66 583 000

Express Cars Poslovnice

Express Cars Banja Luka

Ivana Gorana Kovačića 46

Express Cars Sarajevo

Adresa u Sarajevu bb

Vozila za iznajamljivanje

Za brzi kontakt nas možete pozvati ili kontaktirati putem neke od aplikacija.

+387 66 583 000

Telefon Telefon
WhatsApp WhatsApp
Viber Viber

* Da bi ostvarili brzi kontakt putem neke od aplikacija, kliknite na jednu od ikonica iznad!

Verified by Visa logo ssl

Sadržaj ove web stranice nije dozvoljeno kopirati ili koristiti u bilo koje svrhe bez pismenog odobrenja "Express cars" Banja Luka. Zadržavamo pravo na eventualne greške u tehničkom, tekstualnom i cjenovnom opisu koje su se mogle desiti prilikom unosa podataka na ovu web stranicu. Sva vozila za iznajmljivanje prikazana na našoj web stranici su dio standardne ponude i ne podrazumijeva se da su dostupni u svakom trenutku. Za sve eventualne nedoumice, probleme ili tehničke informacije kontaktirajte našu tehničku službu na telefonski broj +387 66 583 000. Hvala na razumjevanju.

Copyright © 2024 | Rent a car "Express Cars" Banja Luka

Product by @mariolaWeb