Express Cars

Dugoročni najam vozila

Express Cars dugoročni poslovni najam vozila je najam jednog ili više vozila za duži vremenski period kod kojeg su svi uslovi najma i plaćanja dogovoreni unaprijed. Dugoročni najam vozila je oblik usluge koji našem klijentu omogućava vlastiti odabir modela automobila i prateće opreme. Na ovaj način ga potpuno oslobađa organizacionih i servisnih problema sa vozilom.

Ova usluga uključuje osiguranje, redovno servisiranje, održavanje i zamjenu zimskih i ljetnih guma, pomoć 24 sata dnevno, te eventualno zamjensko vozilo. tokom ukupnog vremena trajanja najma, kao i nakon njegovog isteka, najmodavac ostaje pravni vlasnik vozila.

Express Cars

Dugoročni najam vozila je veoma popularan oblik najma, koji poslovni subjekti i privatni korisnici sve više koriste u našoj zemlji, dok je u Evropi taj oblik korištenja vozila još i popularniji. Iako se ovaj način najama vozila često poredi sa leasingom, ovde najmodavac pokriva obavezno i kasko osiguranje, redovne servise vozila, gume i sezonsko skladištenje, pomoč u slučaju kvara ili nesreće, te pruža korisnicima mogućnost zamjenskog vozila. Pored toga što je dugoročni najam, financijski gledajući, gotovo pa jednak usluzi operativnog leasinga, glavne prednosti su mnogo jednostavnija administracija, pa se poslovni subjekti tako mogu više fokusirati na vlastito poslovanje.

Kontaktirajte nas
Express Cars

Express Cars Banja Luka - Agencija za iznajmljivanje automobila posluje u sastavu renomirane Euro Express grupacije.

Express Cars

Email adresa:
info@expresscars.ba

Telefon +387 66 583 000

Express Cars Poslovnice

Express Cars Banja Luka

Ivana Gorana Kovačića 46

Express Cars Sarajevo

Adresa u Sarajevu bb

Vozila za iznajamljivanje

Za brzi kontakt nas možete pozvati ili kontaktirati putem neke od aplikacija.

+387 66 583 000

Telefon Telefon
WhatsApp WhatsApp
Viber Viber

* Da bi ostvarili brzi kontakt putem neke od aplikacija, kliknite na jednu od ikonica iznad!

Verified by Visa logo ssl

Sadržaj ove web stranice nije dozvoljeno kopirati ili koristiti u bilo koje svrhe bez pismenog odobrenja "Express cars" Banja Luka. Zadržavamo pravo na eventualne greške u tehničkom, tekstualnom i cjenovnom opisu koje su se mogle desiti prilikom unosa podataka na ovu web stranicu. Sva vozila za iznajmljivanje prikazana na našoj web stranici su dio standardne ponude i ne podrazumijeva se da su dostupni u svakom trenutku. Za sve eventualne nedoumice, probleme ili tehničke informacije kontaktirajte našu tehničku službu na telefonski broj +387 66 583 000. Hvala na razumjevanju.

Copyright © 2024 | Rent a car "Express Cars" Banja Luka

Product by @mariolaWeb